Resnično elegantno oblikovanje spletne strani vključuje vrhunsko funkcionalnost v preprosto in urejeno obliko.


Spletno oblikovanje spletnih strani

Naše oblikovanje spletnie strani je ustarjanje čudovite grafike in oblikovanje elementov, ki so kot umetniška dela in v skladu z oblikovalskimi smernicami in trendi. Z našo strastjo za oblikovanje in tehniko zagotavljamo strankam čiste, moderne in uporabniku prijazne spletne strani, ki navdušujejo obiskovalce.

Profesionalni spletni oblikovalci in razvijalci spletnih strani ne naredijo spletne strani samo lepe in pišejo dolge kode. Zagotavljati morajo tudi strateške rešitve, ki dajejo moč vašemu spletnemu uspehu, trženju in prodaji. Mi znamo povezati strategijo, profesionalno oblikovanje spletne strani in tehnologijo za ustarjanje visoko integriranih, enostavnih za uporabo in prilagodljivih rešitev. Ta način našim strankam omogoča strateško prednost.


Razvoj sprednjega dela strani

Oblikovanje sprednjega dela spletne strani frontend developement

Pridobite obiskovalčevo pozornost od prve do zadnje strani.

Naše podjetje zbere prave ideje in jih postavi skupaj na način, da ima smisel in močno estetsko privlačnost. Zagotovimo vrhunsko delovanje, ki omogoči odlično uporabniško izkušnjo za vaše obiskovalce.

Za oblikovanje spletne strani in razvoj uporabljamo večkrat nagrajene modele, ki ustrezajo potrebam in zahtevam naprednega razvoja. Ob uporabi naših izkušenj in znanja lahko razvijemo edinstveno oblikovanje, funkcijonalno napredne in unikatne spletne strani.

Z uporabo Drupal CMS sistema lahko hitro in enostavno dodamo spletni strani nove funkcije in ustvarimo module, da lahko naredimo spletno stran specializirano in edinstveno.


HTML5 in CSS3 oblikovanje

Spletne strani oblikujemo v HTML5, naprednem CSS3 odzivnem oblikovanju, Ajax/JQuery/JavaScript programskih jezikih. Spletne strani so profesionalno oblikovane, ki vključujejo najnovejše tehnologije, najboljše preverjene rešitve interaktivne funkcije, animacije in še veliko več.

HTML5 in CSS3